Black Deckers Forum
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...

Go down 
AuthorMessage
princessanne
Apprentice
avatar

Posts : 41
Join date : 2008-05-28

PostSubject: 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...   Tue Jul 15, 2008 3:27 am

Cerita 1
Aminah merenung batang yang semakin menegak itu, dia terus mengusap-usap batang tersebut, kelihatan air putih mengalir keluar. Aminah pun menjerit "..Nek lemang ni nak buat macam mana, dah masak rasanya.."..


Cerita 2
Jalal meramas-ramas kemuncak kedua-dua bukit kecil itu, hatinya puas dan semangatnya semakin berkobar-kobar, jari-jemarinya terus menguli tanpa henti. Jalal tidak sabar hendak menyiapkan model untuk projek sainsnya itu yang bertajuk "bentuk muka bumi di kawasan berbukit bukau."


Cerita 3
Zamrul menghisap-hisap puting itu dengan berhat-hati dan perlahan, dia tidak mahu tergesa-gesa, sesekali lidah nya menyentuh lembut hujung puting itu dan menyedut keluar sedikit susu ..."cehhh masih panas, dah dekat satu jam aku rendam dalam air suam pun masih panas" Anak Zack yang masih bayi terus menangis meminta susu. Zamrul semakin tension.


Cerita 4
Idham menjerit sambil menhenjut-henjut badannya dengan rakus dan kasar "Come on baby, lets make it..."..katanya berulanag-ulang kali tanpa henti.. Kemuncaknya semakin tiba dan Idham kelihatan semakin rakus memacu kudanya untuk menamatkan perlumbaan itu, dia bertekad untuk memenangi tempat pertama dalam perlumbaan itu.


Cerita 5
Bahagian belakang kereta itu bergegar dan berhenjut-henjut. Alman yang dari tadi mengintip dari celah-celah pokok dapat melihat dua susuk tubuh manusia sedang melakukan sesuatu didalam kegelapan itu. Alman terus mendiamkan diri, dia takut kehadirannya akan disedari. Tetapi setelah lama mengintip Alman pun lantas bangun dan segera menawarkan khidmatnya untuk membantu mereka menukarkan tayar kereta mereka yang pancit itu.

**Kesimpulannya, Jika anda langsung tidak terfikirkan aper-aper mengenai seks semasa membaca 5 cerita diatas, ini bermaksud anda bukanya seorang yang normal. Sebaliknya jika anda terfikirkan sesuatu yang berkaitan dengan seks....jangan ler anda risau, sebab anda adalah seorang yang normal..Jangan pikir 18SX jer…
ANDA MACAM MANA? saya normal.....hehehee…
Back to top Go down
View user profile
BabYRoX
Regular
avatar

Posts : 62
Join date : 2008-07-02
Age : 31
Location : Misery Island Penang

PostSubject: Re: 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...   Tue Jul 15, 2008 8:58 am

alamak... cek tak normal nih... @@ No
Back to top Go down
View user profile
IceKing
Moderator
avatar

Posts : 55
Join date : 2008-05-23
Location : Kat mane pon boleh

PostSubject: Re: 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...   Tue Jul 15, 2008 12:39 pm

uik...

len macam jer rasa nih..

Question Question Question
Back to top Go down
View user profile
FurafuCelestionz
Master
avatar

Posts : 144
Join date : 2008-05-24
Location : The Red Dot

PostSubject: Re: 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...   Wed Jul 16, 2008 7:08 am

LOLX!!!

cerita2 gini bagos untuk ipin..

so tgn dier tak lepas bergerak..


wooops!!!


jgn pk sayeeee....
Back to top Go down
View user profile
Autob0ts
Master
avatar

Posts : 156
Join date : 2008-05-28
Age : 33
Location : Singapore

PostSubject: Re: 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...   Wed Jul 16, 2008 9:05 am

BYK ye Cerita die tu affraid
Back to top Go down
View user profile
PakDukun
Apprentice
avatar

Posts : 36
Join date : 2008-05-23
Age : 31
Location : Lu pikir la sdiri

PostSubject: Re: 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...   Thu Jul 17, 2008 11:41 am

hmm..
baik ko tulis kat buku je anne..
pas2 g jual kat dak2 skolah rendah..=,="
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: 18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...   

Back to top Go down
 
18thn ke bawah nyer cerita...yg 18 taun kat atas x leh baca...
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Piranha !!!!!
» Beberapa jenis Cupang hias
» HANDBOOK ! Please BACA
» CARA MENGELUARKAN WARNA AROWANA DENGAN TEKNIK TANNING

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Black Deckers Forum :: Lepas Geram & Lepas Jiwang Korang kat sini :: Lepas Geram & Lepas Jiwang Korang kat sini-
Jump to: